🕓 пн - пт 9:00-18:00 ✉ sales@kt.kiev.ua

У чому перевага оперативної пам'яті DDR4 від DDR3


У чому перевага оперативної пам'яті DDR4 від DDR3

Пам'ять DDR3 вже наближається до межі своїх можливостей в умовах, коли потрібна вища продуктивність і пропускна здатність, тому учасники галузі розробили нове покоління пам'яті DDR SDRAM. DDR4 забезпечує підвищену продуктивність, збільшений об'єм DIMM, поліпшену цілісність даних і знижене енергоспоживання.
DDR4 досягає швидкості до 2Гбіт/с на контакт і споживає менше енергії, ніж DDR3L (DDR3 зі зниженою напругою), забезпечуючи до 50% зростання продуктивності і швидкості, а також знижуючи енергоспоживання всього обчислювального середовища. Вона має ряд удосконалень у порівнянні з більш старими технологіями пам'яті і дозволяє економити до 40% енергії.
На додаток до оптимізованої продуктивності та більш низького енергоспоживання DDR4 також виконує циклічні перевірки з надмірністю (CRC) для забезпечення підвищеної надійності зберігання даних, має вбудовану функцію контролю порушення парності для перевірки цілісності передачі команд і адрес, забезпечує підвищену цілісність сигналу і інші функції RAS.

 

Відмінність у конструкції.

Різниця у вcтановлених пазах.
Розташування паза модуля DDR4 відрізняється від розташування паза модуля DDR3. Обидва паза розташовані на стороні вставки модуля, але розташування паза DDR4 трохи відрізняється, щоб запобігти установку в несумісну плату або платформу.

 

Збільшена товщина
Модулі DDR4 трохи товщі DDR3, тому що містять більше сигнальних шарів.

 

Вигнутий край.
Модулі DDR4 мають вигнутий край, що спрощує процес установки модуля і знижує тиск на друковану плату при вставці модулів пам'яті.



 

Короткий опис технічних характеристик:



Потрібен апгрейд, телефонуйте: (044) 496-23-66 або пишіть: sales@kt.kiev.ua

Comment form has been disabled.