🕓 пн - пт 9:00-18:00 ✉ sales@kt.kiev.ua

Шановні клієнти!

Ласкаво просимо до інтернет-магазину  MEMORY.NET.UA

MEMORY.NET.UA належіть і обслуговується ТОВ “КИЇВТЕК”

Фізична адреса: вул. Всеволода Нестайка, 6 офіс 84, Київ, 02002

На цій сторінці ви знайдете Правову інформацію, Положення про захист даних (Політика Конфіденційності) та умови і правила використання матеріалів та функціоналу MEMORY.NET.UA

Положення про захист даних (Політика Конфіденційності).

Для виристання нашого інтернет-магазину не потрібна реєстрація, ви не зобов’язані надавати свої персональні дані для того, щоб мати доступ до матеріалів сайту.

MEMORY.NET.UA не збирає зі своїх відвідувачів персональну інформацію за винятком обмежених даних з використанням файлів cookies (див. нижче).

Однак, в окремих випадках для використання функціоналу сайту вам може знадобитися реєстрація.

Зокрема, реєстрація потрібна для:

- отримання персональної консультації з підбору пам'яті до вашого пристрою (при заповненні форми запиту на підбір);

- для здійснення купівлі товару через інтернет-магазин(оформлення замовлення);

- для того, щоб залиши відгуки або зв’язатись з нами;

- щоб поставити мітки (tags) на товари;

- для підписок на електронну розсилку.

Особиста інформація може включати ваші ПІБ, адресу доставки товару, адресу електронної пошти, номер телефону.

Безпека вашої особистої інформації для нас є дуже важливою і ми намагатимемося захистити інформацію, яку від вас отримуємо.

Зауважте, MEMORY.NET.UA збирає і зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для обробки і виконання запитуємих вами послуг. Особиста інформація надається відвідувачами виключно на добровільній основі. Якщо вам необхідно змінити ваші дані або видалити їх з нашої бази, будь ласка, зв’яжіться з нами електронною поштою.

Користувач сайту має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Для отримання якісного сервісу (наприклад, вчасної доставки замвовлень) необхідно, щоб інформація, яку ви надаєте, була достовірною(правдивою) і точною.

Реєструючись на MEMORY.NET.UA, ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на MEMORY.NET.UA .

Обмеження відповідальності.

Відомості, що містяться на MEMORY.NET.UA, представлені «як є». Незважаючи на прагнення забезпечити максимальну точність і актуальність матеріалів, ймовірність помилки не виключена.

Використання вами інформації, що міститься на сайті, є ризиком, який ви добровільно берете на себе.

Зворотній зв'язок та коментарі.

Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на MEMORY.NET.UA, ви несете відповідальність за те, що ця інформація не є незаконною, шкідливою, загрозливою, наклепницькою, на суперечить моральним нормам, не порушує авторські права, не пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, не містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином не порушує чинне законодавство України.

MEMORY.NET.UA не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену його користувачами.

Будь ласка, не використовуйте інтернет-магазин неналежним чином. Зокрема, не намагайтесь впливати або втручатись у його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс.

У випадку використання інтернет-магазину у зловмисних цілях або якщо ми запідозримо вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити вам доступ до нього.

Посилання на сайти третіх осіб.

Користувачі повинні враховувати, що на MEMORY.NET.UA можуть бути опубліковані посилання на сайти, які ми не контролюємо і які не регулюються нашою політикою конфіденциійності.

MEMORY.NET.UA не несе відповідальності за зміст, точність інформації та безпеку інтернет-сайтів, з’єднаних (за допомогою гіперпосилання чи іншим способом) з MEMORY.NET.UA.

Розміщення на MEMORY.NET.UA посилань третіх осіб не означає підтримки або схвалення цих посилань з нашого боку.

Зміни.

Ми маємо право змінювати умови використання матеріалів MEMORY.NET.UA та нашу Політику конфіденційності. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути проінформованими.

Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції.

Всі пропозиції або питання на рахунок Політики конфіденційності прохання надсилати на електронну адресу: sales@kt.kiev.ua.