🕓 пн - пт 9:00-18:00 ✉ sales@kt.kiev.ua

Прес-реліз 25 липня 2017. Модулі регістрової пам’яті Kingston Server Premier DDR4 2666 пройшли валідацію для платформи Intel Purley

ddr4
Фаунтін Веллі, Каліфорнія, США
– Kingston Technology Company, Inc., ведучий світовий незалежний виробник пристроїв для збереження даних, заявив, що модулі регістрової пам’яті DDR4 2666 лінійки Server Premier об’ємом 8, 16 та 32 ГБ офіційно визнані сумісними з новою платформою Intel Purley, у якій використовуються процесори Intel ® Xeon ® (раніше відомі як Skylake-SP).
Підтвердження розміщене на сторінці Intel, з якою можна ознайомитись за посиланням. Також ця подія співпала з запуском оновленої лінійки пам’яті Kingston Server Premier, що призначена для роботи у сучасних серверних системах 2017 року. Завдяки використанню обмеженого переліку матеріалів, що гарантує повну сумісність усіх модулів пам’яті, оновлена лінійка Kingston лишається кращою у своєму класі для інтеграторів, підприємств середнього та малого бізнесу, а також дата-центрів.

Нові модулі Kingston Server Premier з підтримкою Purley розроблені, щоб повністю розкрити потенціал шестиканальної серверної мікроархітектури Intel без обмеження частоти пам’яті, з яким доводилось зтикатись на попередніх платформах. Завдяки швидкості у 2666 мільйонів транзакцій на секунду (MT/s) пам’ять DDR4 досягає нового рівня потужності з максимальною пропускною здатністю до 21,3 ГБ/с. При роботі у багатоканльному режимі це дозволяє досягти суттєвого приросту продуктивності, що дуже важливо для сучасних серверних систем.

У Kingston Server Premier компанія поєднала основні продукти для серверів, що повністю відповідають вимогам дата-центрів, «хмарних» структур, а також різноманітних компаній, підприємств СМБ і системних інтеграторів. Головні особливості Server Premier:

- Обмежений перелік матеріалів, які використовуються (BOM)
- Повідомлення про зміну продукта (PCN) за 45-90 днів
- Валідація для серверної платформи
- Сумісність з серверами Intel PCSD
- Підтримка материнських плат для серверів від лідерів галузі
- Базова швидкість DDR4 2400 та 2666
- Гарантія LifeTime
- Найвища якість обслуговування та технічної підтримки

«Ми раді запропонувати серверну лінійку Server Premier, що більш простою та зрозумілою для наших клієнтів, зберігаючи свою багатофункціональність і сумісність з різноманітними платформами і системами, – відзначив Джонатан Као (Jonathan Kaoh), менеджер серверного напрямку Kingston. – Від нової Server Premier клієнти можуть очікувати того ж ретельного підходу до тестування, високої продуктивності, надійності та якості технічної підтримки, що призвели до визнання нашої пам’яті і дозволили їй зайняти місце у найбільших дата-центрах світу».

Server Premier є частиною сімейства пристроїв пам’яті Kingston для дата-центрів. Також у нього входять твердотільні накопичувачі Kingston:
DCP1000: Твердотільний накопичувач з інтерфейсом Gen 3.0 x8 PCIe NVMe і кількістю операцій на секунду у 1,25 мільйонів IOPS, з неймовірно низькою затримкою та високою пропускною здатністю.
DC400: Твердотільний накопичувач з інтерфейсом SATA, що забезпечує високу та стабільну потужність у додатках та швидкий доступ до даних при будь-яких рівнях навантаження. Добре підходить клієнтам, для яких важлива гарантована швидкість при зверненні до ресурсів. Також підтримує можливість налаштування резервної області для збільшення кількості операцій введення-виведення на секунду (IOPS) при роботі з випадковими блоками даних.
DCU1000: Твердотільний накопичувач з інтерфейсом Gen 3.0 x4 NVMe PCIe у формфакторі U.2, з показниками у 700 тисяч IOPS. На даний момент знаходиться на стадії споживацької оцінки та експериментальної перевірки концепції.

Пам’ять Server Premier та твердотільні накопичувачі Kingston для підприємств – це повноцінні комплексні рішення для сучасних дата-центрів. Їх поєднання ідеально підходить для високопотужних обчислень (HPC), роботи з штучним інтелектом, віртуалізації, «хмарних» служб, обробки великих об’ємів даних та баз даних, а також для індустрії розваг та СМІ.

Детальніша інформація доступна на сайті Kingston.