🕓 пн - пт 9:00-18:00 ✉ sales@kt.kiev.ua

Обладнання з широким діапазоном робочих температур


 

Обладнання з широким діапазоном робочих температур

Вступ

Майже усі промислові проекти вимагають, щоб обладнання мало можливість працювати при дуже низьких або дуже високих температурах. Експлуатація DRAM або флеш продукції споживацького рівня у тяжких умовах може бути причиною виходу з ладу важливого обладнання на транспорті або заводі та стати загрозою для великих фінансових втрат або навіть життя людей.



Технологія Transcend

Щоб забезпечити стабільну роботу пристроїв у найтяжчих умовах, Transcend має технологію, що дозволяє флеш та DRAM модулям працювати при екстремальних температурах.

Transcend використовує запатентований процес тестування температурної стійкості, щоб гарантувати надійну роботу флеш продукції та модулів оперативної пам'яті. Кожна продукція тестується у камері, що забезпечує як низьку, так і високу температуру навколишнього середовища під час тестів. Цей суворий тест під силу пройти лише справжній промисловій продукції.











До флеш продукції та DRAM модулів застосовуються найжорсткіші умови тестування. Продукцію поміщають до камери, яка забезпечує екстремально низькі та високі температури, які циклічно змінюються.





Продукція Transcend з широким діапазоном робочих температур

Transcend пропонує високоякісну продукцію з широким діапазоном робочих температур у різноманітних об'ємах та формфакторах. Зверніть увагу на таблиці:







 
Comment form has been disabled.