🕓 пн - пт 9:00-18:00 ✉ sales@kt.kiev.ua

Чому обирають Kingston?


 

З 1987 року компанія Kingston відома найвищою якістю виробленої продукції. Ми усвідомлюємо важливість тієї ролі, що відіграє пам'ять у забезпеченні високої потужностіі комп'ютера та застосовуємо усі необхідні заходи, щоб гарантувати надійність нашої продукції. 



Найвища якість: Kingston® перевіряє усі компоненти на відповідність вимогам та тестує усі модулі на етапах виробництва.

Гарантована відповідність: Kingston виробляє пам'ять за спеціальними вимогами замовника та гарантує стовідсоткову відповідність.

Зручність: Компанія Kingston пропонує широкий асортимент продукції по конкурентним цінам для тисяч різноманітних систем.

Стабільність: Компанія Kingston була заснована у 1987 році і у даний час є величезним незалежним виробником модулів пам'яті.

Надійність: Використання компонентів найвищої якості та тестування 100% продукції дозволяє компанії Kingston виробляти найбільш надійну пам'ять з усієї представленої на ринку.

Професійна компетенція: Kingston приймає участь у виробництві пам'яті DRAM на усіх етапах, починаючи з розділення напівпровідникової пластини на пластини та закінчуючи встановленням інтегральної схеми у корпус при збірці модуля з метою тестування кінцевого продукту.

Гарантія: Kingston пропонує пожиттєву гарантію на усі модулі пам'яті, SSD та USB накопичувачі. Детальнішу інформацію дивіться на сторінці гарантійних зобов'язань Kingston.


Компанія Kingston Technology

Компанія Kingston є найбільшим у світі незалежним виробником запам'ятовуючих пристроїв. З моменту заснування у 1987 році Джоном Ту (John Tu) та Девідом Саном (David Sun) компанія Kingston пройшла довгий шлях від продаж односторонніх модулів пам'яті до виведення на ринок більш ніж 2000 найменувань продукції, що підтримує понад 20000 комп'ютерних систем. Прибутки компанії у 2015 році перевищили 7 мільярдів доларів США.


Надійність є основою товарної політики компанії Kingston та найвищого рівня довіри між компанією Kingston та її клієнтами. Компанія Kingston прагне підвищення галузевих стандартів по показникам якості та надійності усієї продукції та окремих її компонентів.


Надійність та досвід компанії Kingston

Важливим етапом забезпечення надійності продукції є ретельний відбір компонентів та гарантія використання тільки компонентів найвищої якості. Компанія Kingston є однією з небагатьох компаній, що забезпечують перевірку модулів та тестування модулів на усіх етапах виробництва.


Компанія Kingston розробила одну з найбільш ретельних та суворих процедур тестування в усій галузі виробництва пам'яті. Kingston здійснює постійні інвестиції у свої виробничі потужності найвищого класу по всьому світу.


Міжнародна організація по стандартизації ISO 9001

ISO — міжнародний стандарт забезпечення якості бізнес-процесів. Згідно ISO 9001, компанії повинні створювати такі умови для бізнес-процесів, що забезпечують найвищу якість виробленої продукції. Стандарт охоплює увесь процес виробництва чи надання послуг: закупівля сировини чи компонентів, перевірка домовленостей, контроль якості готової продукції, проектування, розробка, обробка, доставка, підготовка співробітників, обслуговування та технічна підтримка клієнтів. Метою його розробки було створення єдиного стандарту якості бізнес-процесів.


Компанія Kingston розробила систему забезпечення якості, що повністю відповідає вимогам ISO 9001 та була сертифікована у 1994 році одразу ж після першої перевірки. Згідно оцінки експертів ISO, тільки 30% компаній, що подають замовлення на проведення цієї сертифікації, проходять її з першої ж спроби. Компанія Kingston подовжує дію сертифікату, проходячи регулярні перевірки кожні шість місяців.


Галузеві стандарти

Компанія Kingston особливо суворо слідкує за дотриманням специфікацій при виготовленні продукції. Kingston є членом та заступником голови Поєднаної інженерної ради по електронним пристроям (JEDEC) організації Solid State Technology Association. JEDEC займається розробкою новітніх стандартів напівпровідникової галузі з 1958 року. Kingston є однією із 300 компаній, що тісно співпрацює з JEDEC у галузі розробки стандартів.


Постачальники DRAM

Компанія Kingston встановила довгострокові відносини з провідними виробниками DRAM. Ми закуповуємо мікросхеми DRAM безпосередьо у цих виробників, серед яких Micron, SK Hynix, Powerchip, Nanya та інші компанії. Компоненти постачаються напряму зі складів виробників на виробничі підприємства Kingston, що дозволяє звести до мінімуму вантажні операції та ризик пошкодження.


Усі надані мікросхеми DRAM ретельно досліджуються, щоб гарантувати передання на виробничі потужності тільки перевірених та протестованих компонентів найвищої якості. Оскільки Kingston є провідним замовником мікросхем DRAM, то вона має доступ до широкого асортименту компонентів DRAM найвищої якості. Це дозволяє компанії Kingston пропонувати своїм клієнтам широкий вибір модулів пам'яті для будь-яких систем, від застарілих до найсучасніших.


Якість Kingston

Компанія Kingston пишається високим рівнем контролю якості та надійності компонентів, які використовуються при виробництві продукції Kingston. Пам'ять Kingston проектується та виробляється з використанням компонентів, куплених тільки у перевірених постачальників, що відповідає високим стандартам якості Kingston. Компанія Kingston має сертифікат ISO 9001 з 1994 року. Компанія Kingston не тільки пройшла сертифікацію на відповідність цьому високому стандарту, але й продовжує вдосконалювати свої процеси з метою адаптації до високих галузевих вимог.


Проектування

Модулі пам'яті Kingston проектуються у відповідності з вимогами систем певного класу, у яких вони будуть використані, що дозволяє гарантувати стовідсоткову надійність та сумісність вироблених модулів. Інженери Kingston тестують пам'ять за допомогою відповідних системних плат, використовуючи для цієї мети ті додатки та операційні системи, які зазвичай використовуються сумісно з цими платами. Оскільки робочі характеристики пам'яті дещо відрізняються в залежності від марки DRAM, проектно-конструкторські стандарти компанії Kingston передбачають перевірку нових модулів пам'яті, що ще не надійшли у серійне виробництво, за допомогою встановлення робочих зразків у відповідні системні плати.


Компоненти

Компанія Kingston розробила та реалізує програму забезпечення якості для постачальників, що передбачає сертифікацію та моніторинг мікросхем пам'яті DRAM, печатних плат (РСВ) та пасивних компонентів. Компанія Kingston встановила суворі вимоги до тестування отриманих компонентів на відповідність певним вимогам. Наприклад, новітні мікросхеми пам'яті на основі технології DDR перевіряються з використанням тестерів Agilent® 83000 з метою перевірки їх відповідності заявленим таймінгам. У разі внесення будь-яких змін у конструкцію мікросхеми DDR виконується увесь процес тестування цієї мікросхеми.


Збирання

Усі мікросхеми пам'яті постачаються до заводів Kingston напряму від виробників DRAM, що дозволяє звести до мінімуму вантажні операції та знизити ризик пошкодження. Протягом усього процесу збирання застосовуються численні заходи до зниження можливості виникнення електростатичного розряду, що є основною причиною дефектів пам'яті.


Тестування

Компанія Kingston застосовує багатоступінчасту систему тестування для забезпечення контролю якості протягом усього виробничого процесу. Доповнюючи ретельне тестування DRAM та інших компонентів, компанія Kingston тестує усі нові модулі щодо якості проходження сигналу, проводить стрес-тести (із зростаючим навантаженням), температурні випробування та тестування на надійність при тривалій експлуатації у певних системах. Kingston також дотримується своєї багаторічної практики тестування 100% усієї готової продукції.


Співробітники компанії Kingston переконані, що у основі якості продукції лежить сукупність їх роботи в усіх чотирьох галузях: Проектування, вибір Компонентів, Збирання та Тестування (ПКЗТ).


Сумісність

Численні компанії-виробники модулів пам'яті використовують типові модулі для різноманітних систем. Компанія Kingston займається більш ретельним проектуванням, виробляючи модулі пам'яті для конкретних систем. Це означає, що модуль пам'яті оптимізується з метою відповідності вимогам комп'ютерної системи, для якої він призначений. При проектуванні модулів їх показники адаптуються таким чином, щоб відповідати таймінгам систем призначення, забезпечити зниження рівня шуму та нагрівання, а також налагодити найбільш ефективний обмін даними між пам'яттю та процесором. Компанія Kingston також тестує модулі у системах призначення, використовуючи популярні додатки, операційні системи та діагностичні програми ОЕМ-постачальників.


Зручність

Купувати продукцію Kingston зручно. Kingston підтримує більшість основних систем та пропонує багато різних типів технологій розробки пам'яті, що дозволяє Kingston задовольнити будь-які потреби своїх клієнтів в оперативній пам'яті. Ми пропонуємо пам'ять для серверів, ПК, телекомунікаційних та мережевих пристроїв, робочих станцій, принтерів, навіть цифрових фотоапаратів. Наша служба безкоштовної технічної підтримки готова відповісти на будь-які ваші питання. На усі модулі пам'яті Kingston розповсюджується пожиттєва гарантія (детальніше на сторінці гарантійних зобов'язань Kingston).

 
Comment form has been disabled.